Firma “Quick – Trad” lucrează actualmente cu 4 (patru) angajati, cu program de lucru de 8 ore, si cu mai multi colaboratori / traducatori externi, 10 (zece) la numar, care fiecare in parte sunt in domeniul reprezentat, traducatorul de varf al Timisoarei.
La sediul firmei lucreaza traducatori autorizati pentru limbile germana, engleza, franceza, sarba si croata. Pentru limbile : italiana, spaniola, rusa, ucraineana, olandeza, araba, latina si maghiara, firma colaboreaza cu cei mai buni traducatori autorizati din Timisoara.
 
Firma “QUICK-TRAD” si-a castigat in decursul anilor un frumos renume, fiind recunoscuta pentru rapiditatea si calitatea traducerilor, atat in Timisoara cat si in tara, respectiv peste hotare.
          
De exemplu, in multe landuri din Germania si in multe zone ale Austriei nu sunt acceptate alte traduceri din Romania, in afara de cele efectuate la firma “Quick – Trad” sau la Consulate.
 

LIVRARE

Clientul îşi poate alege una dintre urmatoarele modalitati de livrare:
•    Printate pe hartie
•    Prin posta electronica (e-mail)
•    Pe suport electronic (stick, CD, DVD)
Se alege una dintre modalitati ca fiind inclusa în preţ. Pentru modalitati suplimentare de livrare se va achita o taxa de 2 lei.
La cerere, traducerile se pot livra, contra cost, si prin posta sau prin curierat rapid, direct la domiciliu.

 
Copyright © 2019 Kyo Inc. Toate drepturile rezervate.Web design by Kyo